CLUB DE JAZZ 2019

Blues Jam Session

Tots els dijous, diverses bandes com a Chino & the Big Bet, Johnny Bigstone & The Blues Workers, David Giorcelli Trio,

Tota Blues, Hot & Cool i més, s'encarregaran de coordinar la Jam.

Quan:

Dijous 22h30

  • YouTube - White Circle
La Jam dels Diumenges

Ja estem en la 10ª temporada de jam sessions en el Barcelona Pipa Club. Aquest carismàtic local s'ha convertit en el lloc de referència del jazz manouche a la ciutat.

Músicscom Brady i HonoWinterstein, Sébastien Giniaux, Sammy Daussat, Gwen Cahue, Robin Nolan, Els Doigts de L'Homme, Gustav Lundgren, Walter Coronda, P.T.Gazell,… entre molts uns altres, han passat per aquest escenari.

Quan:

Diumenges 22h30

  • YouTube - White Circle
Nits per Django

El cicle de concerts “Nits per Django“ s'iniciava a l'octubre de l'any 2012 com a homenatge a Django Reinhardt, la gran figura del jazz manouche.  La intenció és que serveixi com a aparador per a músics locals i oferir la possibilitat de gaudir concerts de grans figures internacionals del jazz manouche, convertint així a el Barcelona Pipa Club en el local de referència de l'estil en tot el país.

Músics com Sébastien Giniaux, Sammy Daussat, GwenCahue, Robin Nolan, Albert Bell, Oriol Ferotgia, Dave Mitchell, Fiona Monbet, Gustav Lundgren, Walter Coronda, Laurent Courtois, Thomas Kretschmar, Yannis Constance, EmileMelenchon, Bastien Ribot, Remi Bouyssiere, Remi Duguet, … han actuat dins d'aquest cicle.

Quan:

Segon dissabte del mes, 23.00 hores.

http://nitsperdjango.albertbello.com/

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Blues sin cables

Qualsevol que hagi assistit a les jams de Shine o a les "Nits per Django" sap que des de fa uns anys, en el Barcelona Pipa Club, es respira un aire especial quant al músical es refereix. Un espai únic i una atmosfera difícil de trobar a la ciutat, fan d'aquesta sala un pas obligat per als visitants i un refugi per als amants de la bona música...
Donat l'èxit d'aquests esdeveniments els oferim el cicle de "Blues sense Cables".
No hi ha dubte que el Blues ha mutat al llarg de més de 100 anys, sent cada vegada més discutible fins a on arriben les seves branques. Del que no hi ha dubte és de les seves arrels...de la intimitat de les seves primeres notes, de la proximitat dels seus primers artistes, de la música brollant dels instruments sense cables ni micròfons...

Quan:

Primer dissabte del mes, 22h30

  • YouTube - White Circle
  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo

HORARIS

ESPAI FUMADORS:

DIMECRES I DIVENDRES

DE 06.00PM A 22.00PM

ESPAI CULTURAL:

DIJOUS, DISSABTE I DIUMENGE

DE 10.00PM A 02.00AM

ADREÇA

 

Santa Eulàlia, 21 , Baixos

08012, Vila de Grácia, Barcelona.

bpipaclub@gmail.com

Tel: 93 301 11 65

LOCALITZACIÓ

© 2015 por Bpipaclub. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now